Fondsenwervende partners


Opbrengst 2019: € 222.511


In 2019 kon de Antoni van Leeuwenhoek Foundation wederom rekenen op de steun van meerdere zeer trouwe, professionele partners: zelfstandig fondsenwervende organisaties met een ANBI-status die (een deel van) de inkomsten uit hun activiteiten aan de Antoni van Leeuwenhoek Foundation schenken. Deze baten vallen niet onder de ‘eigen fondsenwerving’ en worden daarom ook niet meegenomen in de berekening van het kostenpercentage kosten-baten.

DNA GALA


Ter ere van het 105-jarig bestaan van het Antoni van Leeuwenhoek organiseerde stichting DNA GALA 2018. Het bestuur destijds bestond uit voorzitter Jan Roersma, vice-voorzitter Martin van Nierop, secretaris Nathalie Peters en penningmeester Koos de Blécourt een groots benefitgala op zaterdag 24 november 2018 om geld in te zamelen voor onderzoek naar Immuuntherapie.

Stichting CarolaHelpt


Sinds 2017 zetten Carola en Mark van ’t Schip zich in voor de Antoni van Leeuwenhoek Foundation en organiseren zij activiteiten om geld in te zamelen voor het onderzoek naar immuuntherapie voor melanoompatiënten onder leiding van prof. dr. Christian Blank. In 2019 werd CarolaHelpt officieel een stichting en organiseerden zij samen met dierbare samenwerkingspartners tal van evenementen. Dit leverde in totaal een fantastisch bedrag op van € 124.410.

Deel deze pagina